100e Sponsor voor Pinksterfeesten

By 19 april 2016Nieuws
Met het 140 jarig jubileum is nog een extra record gebroken. Dit jaar is de 100e sponsor voor de Pinksterfeesten gevonden.  De firma Lanec uit Delfzijl is als nieuwe C-Sponsor toegetreden.
Namens Neptunus uiteraard hartelijke dank voor deze toezegging.

 al meer dan 10 jaar een begrip in Delfzijl.

Lanec is opgericht in 2005 door Harm Jan Laan. Liefde voor het vak en de honger naar uitdaging zijn nog steeds vaste ingrediënten van het bedrijf. Iedere dag kijken wij hoe elektrische installaties beter, effectiever en mooier kunnen worden.Elektrische installaties worden het liefst zoveel mogelijk uit het zicht gehouden. Toch worden ze ook gebruikt om juist zaken zichtbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan etalages, winkels en openbare gebouwen. Wij kijken graag met u mee naar een passende oplossing voor optimaal zicht op uw zaak. Ook een optimale werkplek is bij ons in goede handen. Verlichting afgestemd op elke gewenste situatie geeft een prettige werk en leefsfeer in combinatie met een stijl die bij u past.