Nieuws 2019

Hollands Glory: De Hydrograaf

23 mei 2019

Op vrijdag 7 juni zullen de schepen binnenlopen die tot en met maandag het sfeervolle decor voor de Pinksterfeesten vormen. Het voormalig stoomschip de Hydrograaf, Zr. Ms.Naarden van het Zeekadetkorps, het duikvaartuig de Hydra van de Koninklijke Marine en de Dampfeisbrecher Wal uit Bremerhaven zullen tussen 11.00 uur en 16.00 uur aanmeren.
Tijdens alle feestelijkheden is het mogelijk om kennis te maken met De Hydrograaf tijdens een rondvaart van 1 uur tegen festivaltarief. En dat is bijzonder, want de Hydrograaf is – incognito – eigenlijk de enige echte Pakjesboot12!

Terug in de tijd met muziek, zang, dans en gezelligheid met Flexibel

22 mei 2019

Tijdens de a.s. Pinksterfeesten heeft STAD (Stichting Activiteiten centrum Delfzijl) gezorgd voor een optreden van zanggroep Flexibel in het centrum van Delfzijl. Zanggroep Flexibel vermaakt het publiek weer met herkenbare hits uit het verleden en recente tijden. Op zaterdag 8 juni, vanaf 13:30 uur tot 16:30, uur kunt u genieten van Flexibel.

Internationale roeiwedstrijden Neptunus op zaterdag 8 juni

19 mei 2019

Op zaterdag 8 juni organiseert roeivereniging Neptunus hun jaarlijkse internationale roeiwedstrijden. De wedstrijden worden gehouden op dezelfde locatie gehouden als voorgaande jaren namelijk Vlotterspad 20 in Delfzijl. De roeiwedstrijden worden ‘s middags muzikaal omlijst met de vrolijke klanken van muziekvereniging Koningin Wilhelmina.

Zie voor meer informatie de site van de roeivereniging: http://www.kzrvneptunus.nl/rv/ipr/

Budgetbeheer Eemsdelta nieuwe C-Sponsor

19 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Budgetbeheer Eemsdelta van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Heeft u moeite met het overzien van uw inkomsten en uitgaven en bent u hierdoor in financiele problemen gekomen, dan kunt u een beroep doen op Budgetbeheer Eemsdelta. Zowel voor particulieren als ondernemers.

Vastgoed Martin Koetze nieuwe C-Sponsor

19 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Martin Koetze Vastgoed van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Martin Koetze Vastgoed heeft op het bedrijvenpark “De Delta” te Farmsum / Delfzijl twee bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd: de “Deltaborg” en de “Eemsborg”. Voor het MKB en particulieren die bedrijfsruimte zoeken, biedt Vastgoed Koetze daarmee de mogelijkheid om op de Delta voor een aantrekkelijke prijs bedrijfsruimte te huren of te kopen.

Alles Deur nieuwe C-Sponsor

19 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Alles Deur uit Holwierde van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Alles Deur plaatst, onderhoud en levert alles op gebied van deuren. Alles Deur kunt u vinden aan de Hoofdweg 21 in Holwierde

Pension Kuiper nieuwe C-Sponsor

14 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Hotel Pension J.P.Kuiper van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Al sinds 1970 een begrip in de regio. Het Pension heeft 12 kamers en ruimte voor 18 personen. Je kunt Pension Kuipers vinden aan de Rijksweg nr 15 in Delfzijl

Vopak nieuwe C-Sponsor

12 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Vopak van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Koninklijke Vopak N.V. is een wereldwijd opererende tankterminal operator gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten

Invictus nieuwe C-Sponsor

12 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Invictus van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Invictus staat bekend om hun maritime support.

DHSS nieuwe C-Sponsor

12 mei 2019

De Pinksterfeesten heet DHSS van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Het doel van DHSS is om een ​​betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor de klanten. DHSS levert scheepsagentschappen en helikopterlogistiek voor de Offshore Energy Industry

Schonewille & Ter Harkel nieuwe C-Sponsor

05 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Schonewille & Ter Harkel van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Schonewille & ter Harkel verzorgen voor u de hypotheken, verzekeringen, financieringen en pensioenen, maar regelen ook de particuliere belastingaangiftes. Zij zijn gevestigd in Appingedam, Delfzijl en Groningen.

Heuvelman-GSO nieuwe C-Sponsor

04 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Heuvelman-GSO van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Heuvelman-GSO levert zand, heeft een eigen op- en overslag met kade en kraan. Ook is Heuvelman-GSO gespecialiseerd in bodemsanering en bijbehorende bodemonderzoek.

123archief.nl nieuwe C-Sponsor

04 mei 2019

De Pinksterfeesten heet 123telefoondienst.nl/123archief.nl van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. De beide diensten zijn gespecialiseerd op gebied van digitalisering, postverwerking, archiefopslag en archiefvernietiging. Met de telefoondienst ondersteunen zij organisaties met het efficient afhandelen van klantcontact.

Auto-Electronica van Doorn nieuwe C-Sponsor

03 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Auto-Electronica van Doorn van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Auto-Electronica van Doorn is gespecialiseerd in levering en inbouw van auto-inbouw en telecom systemen. AVD is te vinden aan de kanaalweg 25 in Appingedam

Betonbouw Delfzijl nieuwe C-Sponsor

02 mei 2019

De Pinksterfeesten heet ook Betonbouw Delfzijl van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Betonbouw Delfzijl/Uitzendbureau Delfzijl is actief in arbeidsbemiddeling voornamelijk in de sectoren bouw, stijgerbouw en horeca. Betonbouw Delfzijl/Uitzendbureau Delfzijl is gevestigd aan de Nieuweweg 10 in Delfzijl.

InVra Plus nieuwe B-Sponsor

01 mei 2019

De Pinksterfeesten heet Invra Plus van harte welkom als nieuwe B-Sponsor. Invra Plus kijkt als onafhankelijke adviseur kritisch naar civieltechnische en infrastructurele projecten. Verder heeft Invra Plus ervaring in het managen van complexe civieltechnische projecten en het maken van 3-D ontwerpen

RIV & RO nieuwe C-Sponsor

01 mei 2019

De Pinksterfeesten heet ook Riv & Ro van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Riv & Ro is een sfeervolle winkel met verrassende en originele kleding en mode accessoires van o.a. de merken Biba, By Loffs en Puur. Je kunt Riv & Ro vinden in het centrum aan de Waterstraat 65 in Delfzijl.

LED WALL HOLLAND nieuwe C-Sponsor

29 april 2019

De Pinksterfeesten heet Led Wall Holland van harte welkom als nieuwe C-Sponsor. Ledwall Holland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in led-schermen en beschikt over de nieuwste en beste technologie die er beschikbaar is op de markt voor Led-Schermen.

NIEUWE WEBSITE PINKSTERFEESTEN DELFZIJL

29 maart 2019

De nieuwe website van Pinksterfeesten Delfzijl is online.

Nieuws 2018

SCHOON STRAND TIJDENS DE DIJKFEEST

20 mei 2018

De Pinksterfeesten in Delfzijl zijn alom bekend en trekken ook dit jaar weer veel publiek.

Hoogtepunt elk jaar is het Dijkfeest op het strand, vanmiddag om 13:00 uur. De gemeente zorgt op de dag na de (meer…)

ENERGIE PROJECT SUPPORT

17 mei 2018

Aan de start van deze Pinksterfeesten 2018 sluit nog een sponsor extra aan die Neptunus ook een warm hart toedraagt. mede dankzij de steun van deze sponsoren kunnen wij een mooi evenement voor jullie organiseren. (meer…)

HAVENRONDVAARTEN MET DE M.S. UNION 1

7 mei 2018

Een geweldige toevoeging aan de Pinksterfeesten.  Op zondagmiddag tijdens de ‘Zotte zondag’, is het mogelijk om korte havenrondvaarten te maken met het binnenvaartschip UNION 1. De opstap is vanaf de drijvende steiger in de haven van Delfzijl, tegenover de Boegschroef. (meer…)

INSCHRIJVING VOOR DE PUBQUIZ 2018 IS GESTART

1 mei 2018

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de Pubquiz.  30 teams strijden om de eer en de hoofdprijs van 1000,- euro. (meer…)