Bouwbedrijf Kooi nieuwe B sponsor

Al ruim 75 jaar uw veelzijdige partner in de bouw

Doordat wij al ruim 75 jaar bestaan hebben we ontzettend veel bouwervaring en kennen wij als geen ander het belang van resultaat-, kwaliteits- en veiligheidsgericht werken voor onze opdrachtgevers. We zijn een mensgerichte en proactieve partij en bij ieder project dat wij uitvoeren willen we het plezier en de kwaliteit van wonen, werken en leven verhogen. Daarbij bespreken we ook telkens op welke wijze circulariteit en zero waste een rol kunnen spelen binnen een project.

Kijk voor meer informatie op Bouwbedrijf KOOI (bouwenmetkooi.nl)

Eemsdelta Opslag nieuwe C sponsor

Eemsdelta Opslag biedt opslag ruimte voor u aan in diverse volumes. U kunt units kiezen in 5 verschillende formaten.  Ideaal voor uw tijdelijke of langdurige opslag van uw  spullen. Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden en beschikbare boxen.  U kunt via ons toegangssysteem 24 uur per dag en 7 dagen per week bij uw opslag.

Eenvoudig, snel en voordelig ruimte huren…  Het kan bij Eemsdelta Opslag

Uw oplossing voor ruimtegebrek in de regio Delfzijl, Appingedam, Loppersum.

Kijk voor meer informatie op Eemsdelta Opslag

Autobedrijf De2Kolommer Delfzijl nieuwe C sponsor

Bij Autobedrijf De2Kolommer Delfzijl doen we alles voor uw wagen. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en herstel, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw wagen regelen. Zo kunt u bij ons terecht voor betrouwbare occasies.

Bij Autobedrijf De2Kolommer Delfzijl behoudt u bij onderhoud en herstel de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de wagen kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe wagen en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft.

Kijk voor meer informatie op onze site: Home | Autobedrijf De2Kolommer Delfzijl (dtkd.nl)

Zijnstijl Haarstijl nieuwe C sponsor

Zijnstijl Haarstijl is een kleine keten met 7 kappersalons verdeeld over de provincie Groningen.

Je vindt ons in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Spijk, Ten Boer en Wagenborgen. Zijnstijl Haarstijl heeft kwaliteit, service en ervaring als basis, en borduurt daar op verder door klaar te staan voor een ieder die drie basispunten zoekt. Van baby tot student tot latere levensfase, voor een ieder wat wils.

Modern, maar ook traditioneel. Hip, maar ook gewoon. Strak, maar ook nonchalant.

Jouw wens is waar we mee beginnen!

Kijk voor een knipbeurt in Delfzijl of Appingedam op Salons | Zijnstijl Haarstijl

Toko Kapal nieuwe C sponsor

Eigenaar Darsi komt van Jawa Tengah, midden Java in Indonesie. In januari 2015 kwam hij naar Nederland, naar Farmsum. Darsi houdt van koken en zijn gerechten zijn gebaseerd op de authentieke Javaanse keuken, vermengd met zijn eigen ideeën. 

De Javaanse keuken is een mix van smaken, zoekend naar balans en volmaaktheid. De kruidige specerijen, sterk van smaak, worden gecompenseerd door verfrissende bijgerechten zoals Atjar, zoetzure komkommer. Droge gerechten worden vergezeld door natte gerechten.

U kunt terecht bij Toko Kapal voor Takeaway maar ook voor de catering. Kijk op Toko Kapal – Home voor meer informatie

Parkdienst Eemsdelta nieuwe C sponsor

PDED specialist in facilitaire dienstverlening in de industrie in regio Delfzijl en Eemshaven.

Eén aanspreekpunt voor al uw facilitaire vraagstukken
Elke industriële organisatie is anders en daarom verplaatsen we ons altijd eerst in u als opdrachtgever voordat we aan de slag gaan. In een industriële omgeving zijn gebouwen, veiligheid, groenvoorziening, technisch onderhoud, vervoer, interieur en dienstverlening versterkend aan elkaar. De behoefte in organisaties groeit om oplossingen op deze gebieden samen te voegen. Uw organisatie kan bij ons rekenen op één aanspreekpunt.

Kijk op PDED – Dienstverleners in de Eemsdelta voor meer informatie over Parkdienst Eemsdelta

Nalbant Handelsonderneming nieuwe C sponsor

Electrotechnische Handelsonderneming Halbant is gevestigd aan het Zwet in Appingedam en is gespecialiseerd in o.a. pompen, aandrijftechnieken en ledverlichting. Voor totaaltechniek kunt u dus naar Hakan Nalbant

Dow Chemical nieuwe B sponsor

Dow is sinds 1955 actief in de Benelux. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 4.000 medewerkers in dienst op acht grote locaties in Nederland (Terneuzen, Delfzijl en Dordrecht) en België (Antwerpen, Brussel, Tertre, Zwijndrecht en sinds 2016 Seneffe), waaronder zes productielocaties die producten leveren aan klanten in consumer care , infrastructuur en de verpakkingsindustrie.

Dow combineert chemie, biologie en fysica om de innovatieve producten in verschillende belangrijke markten te creëren. Wij bieden vooruitstrevend denken en innovatie aan markten over de hele wereld met oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang.

Sliksleeën (of Kraiten)

Sportief en hilarisch. Dat is het sliksleeën op zondag 28 mei om 10:00 uur, buitendijks nabij het Eemshotel. Ben je sportief en wil je een keer een unieke uitdaging aangaan, geef je dan op via Junior Kamer De Drie Delfzijlenslikslee@jkddd.nl of op de dag zelf vanaf 09:00 uur op de locatie van de wedstrijden. Het dragen van stevig schoeisel is verplicht.

Tip: draag een korte broek en tape je schoenen stevig vast om je voeten.

De organisatie is in handen van de JCI (Junior Chamber International) De Drie Zijlen.

Er kan meegedaan worden in de categorieën Dames individueel, Heren individueel, Estafette (groep van 4 personen) en Originaliteit (groep met de mooiste outfit)

Pinksterkermis van 24 t/m 29 mei

Ook dit jaar kunnen we eindelijk weer genieten van de traditionele pinksterkermis. Vanaf woensdag 24 mei t/m maandag 29 mei zijn er weer allerlei attracties aanwezig voor jong en oud op de molenbergplein.

Houd de site kermiskorting.nl in de gaten voor korting op kaartjes voor bepaalde attracties.

4e EDITIE VOLLE KRACHT OVER DE GRACHT!!

Ook dit jaar organiseert stichting ‘Volle kracht over de gracht’ voor de vierde keer ‘Volle kracht over de gracht’, tijdens de Pinksterfeesten op zaterdag 27 mei. Volle kracht over de gracht is een evenement dat je met een (zelfgemaakte) fiets over een ‘smalle’ baan van ongeveer 30 meter zo snel mogelijk naar de overkant fietst en er niet afvalt.