HEBBEN JULLIE OOK ALTIJD ZO’N PLEZIER TIJDENS DE PINKSTERFEESTEN IN DELFZIJL?
EN DRAAG JE DIT GROOTSTE EN OUDSTE EVENEMENT IN HET NOORDEN EEN WARM HART TOE?

Meld je dan nu aan bij “Vrienden van Pinksterfeesten Delfzijl” en sponsor met een bedrag naar keuze. Gezamenlijk kunnen we dan, mede door jullie steun, dit geweldige feest blijven organiseren, en populaire artiesten uitnodigen.

Pinksterfeesten Delfzijl is een jaarlijks evenement waar duizenden bezoekers elkaar treffen en weerzien. Met elkaar 4 dagen lang feestvieren in het centrum, op de kermis, de Havenboulevard en natuurlijk tijdens het strandfeest.

Om dit mooie evenement in stand te houden kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Wordt sponsor en doe een bijdrage die jou past en steun hiermee jullie eigen Pinksterfeesten Delfzijl.

Stuur een Whatsapp of SMS naar onze Vrienden van Pinksterfeesten mobiele nr. 06 171 55 138. Wij sturen je dan een betaalverzoekje met de mogelijkheid zelf een bedrag te kiezen. Elke bedrag is welkom en wordt gestort op de rekening van de Kz&Rv Neptunus de organisator van de Pinksterfeesten Delfzijl.

Je deelname is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast, wel zijn we natuurlijk zo brutaal om je het volgende jaar weer een verzoekje te sturen.

Like en deel deze actie zoveel mogelijk onder je vrienden.

Samen maken we onze Pinksterfeesten nog leuker….

Vergeet niet te delen!!

Aanmeldformulier 2024

Aanmeldformulier 2024

Hier onder kunt u zich aanmelden. WIj nemen zo snel mogelijk contact met u op