Het mooiste strandfeest van het Noorden...

2020

Dit jaar vieren we voor de 144e keer de jaarlijkse Pinksterfeesten in Delfzijl. Wij zijn er als bestuur bijzonder trots op dat we het weer mogen organiseren en we gaan er alles aan doen om er wederom een geweldig mooie editie van te maken!!

Delfzijl en omstreken is een prachtige plek om te wonen, te werken en te verblijven. Het Marconiproject vordert gestaag en begint steeds meer smoel te krijgen. De werkzaamheden aan de dijk en strand zijn nog volop bezig , maar het Dijkfeest zal weer op de vertrouwde plek zijn.
Het  aantal arbeidsplaatsen in Delfzijl groeit, alhoewel daar wel een rem op kwam door alle stikstofmaatregelen. Dit is goed voor Middenstand, MKB, Horeca en Verenigingen. Realisatie van een goed woonklimaat en het vergroten van de leefbaarheid zijn zeer belangrijke items. Dit zijn de laatste Pinksterfeesten in de gemeente Delfzijl.  Volgend jaar wonen we met zijn allen in de gemeente Eemsdelta, ontstaan uit de samenvoeging van de gemeentes Delfzijl , Appingedam en Loppersum. Voor ons feest zal dit geen gevolgen hebben , want wij blijven dit feest altijd organiseren.

Wij dragen ook weer graag bij om de leefbaarheid te verhogen door het organiseren van de jaarlijkse Pinksterfeesten. Op de website en in het programmaboekje kan een ieder het programma zien en het belooft, zoals u van ons gewend bent, een prachtig feest te worden!  Het zal weer een feest van ontmoeten en begroeten, verbinding en plezier worden!

Ook dit jaar kan iedereen die de Pinksterfeesten Delfzijl een warm hart toedraagt “Vriend“ worden van Neptunus voor een bedrag van 10 Euro of meer…, voor info zie de website. Dit om samen een nog mooier feest te kunnen organiseren.

Wij danken onze leden, vrienden, de Gemeente Delfzijl en onze trouwe sponsoren voor de steun die zij ook dit jaar weer aan onze vereniging hebben geboden.

Wij wensen u fijne Pinksterdagen!

Koninklijke Zeil- en Roeivereniging “Neptunus”

Namens het bestuur,
Fester Oosterhuis

Meld je nu aan